Opmeting Mechelen beschermde gevel landmeter dries roos

Opmeting te Mechelen – beschermde voorgevel

In opdracht van Coordinat-ed voerde landmeter Dries Roos deze opmeting te Mechelen uit. Het gebouw heeft een beschermde voorgevel waardoor deze exact moest opgemeten worden. Zo wist de aannemer de exacte locatie van de ramen en deuren. Met deze metingen werden de plannen voor de binnenmuren correct opgemaakt.

OVER COORDINAT-ED

Coordinat-ed wordt door zijn klanten geprezen omwille van zijn uitstekende coördinatie van complexe bouwprojecten. Van algemene aannemingen tot openbare aanbestedingen is het bedrijf actief. Coordinat-ed heeft een eigen houtskeletbouw productielijn.

OVER HET PROJECT: NIEUWEDIJK IN MECHELEN

Het project Nieuwedijk is een goed voorbeeld uit de woningbouw voor de toepassing van houtskelet omwille van de complexe randvoorwaarden. Een voorwaarde voor dit hoekpand in een traditionele woonwijk is de gevels te bewaren van 5 oude arbeiderswoningen en daarachter 4 appartementen met buitenruimte op te trekken. De flexibiliteit en snelheid van houtskeletbouw vergemakkelijkt de taak van alle betrokkenen. De ruwbouw wordt in ongeveer een week geplaatst.

Measurement Mechelen protected facade surveyor dries roosMeasurement Mechelen protected facade surveyor dries roos