Opmetingen

Uw onroerend goed wordt bepaald door zijn ligging en afmetingen. Door een correcte opmeting en de juiste verwerking van alle gegevens in functie van uw onroerend goed kan ik dit perfect op plan zetten. Dit kan bijvoorbeeld nog dienen voor een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen of voor een goed beheer voor andere uitrustingen zoals wegen,…

Het doel van een opmeting is het in kaart brengen van de bestaande toestand van uw eigendom. Uw onroerend goed wordt bepaald door zijn ligging en afmetingen. Hierbij meet ik alles op en met de juiste verwerking kan ik dit perfect op plan zetten. Het plan kan dienen voor verschillende doeleinden.

 

Een opmeting van een terrein kan bijvoorbeeld dienen voor:

– grensbepaling

– aanvraag van een stedenbouwkundig attest/vergunning

– kadastrale splitsing of mutatie (splitsingsplan)

– verkaveling

– bomenplan

 

 

Een opmeting van een gebouw kan bijvoorbeeld dienen voor:

– architecturale doeleinden

– muuroppervlakte bij muurovername

– bestaande toestand van het gebouw

– oppervlaktebepaling

 

Indien u vragen heeft, twijfel niet om mij te contacteren.